Image Hosted by ImageShack.us

6 Şubat 2007 Salı

AVerMedia AVerTV Cardbus Plus TV Kartı İncelemesi


AVerMedia AVerTV Cardbus Plus TV Kartı İncelemesi

Kartın Yapısı

AVerMedia AVerTV Cardbus Plus, PCMCIA arabirimi kullanılarak üretilmiş, taşınabilir bir TV kartı. Stereo TV yayınlarıyla uyumlu olan kart, çalışmak için ek bir bağlantıya ihtiyaç duymuyor. Tak ve kullan özelliği olan kartı, sisteminiz açıkken kurup kullanmanız mümkün. Sürücüler ve yazılım, sistemin yeniden başlatılması için herhangi bir uyarı mesajı görüntülemiyor. Ancak, sağlıklı kullanım için sistemi yeniden başlatmak şart, zira ilk kullanımda görüntüde takılmalar meydana gelebiliyor. Kişisel video kaydedici, t*****ift, FM radyo, teletext ve uzaktan kumanda kartın diğer özellikleri. AVerMedia'nın yazılımı ile MPEG, MPEG2 ve istediğiniz diğer biçimlerde kayıt yapmanız mümkün; bu konuya yazımızın ilerleyen kısımlarında detaylarıyla yer vereceğiz. Resimlerde de görüldüğü gibi, kart oldukça az yer kaplıyor. Sistemin dışında kalan siyah bölüm, kullanım sırasında can sıkacak büyüklükte değil.


Kart üzerinde çok fazla giriş bulunmuyor. En solda radyo anteni girişi, yanında A/V girişi ve en sağda TV anteni girişi yer alıyor. Radyo anteni için, 3.5 mm mini jak biçimli bir giriş kullanılmış. TV anteni için ise daha özel bir çözüm bulunuyor. Kutudan çıkan dönüştürücü kablo, yerine oldukça sağlam oturuyor ve kullanım sırasında yerinden çıkması pek kolay değil. Bu noktada sağlamlığa önem verilmiş olması bizleri sevindirdi. A/V girişi için az yer kaplayan bir soket kullanılmış. Kutudan çıkan dönüştürücüyü buraya takarak, S-Video ve kompozit girişleri kullanabiliyorsunuz. Uzaktan kumanda alıcısı için ek bir giriş yok, çünkü alıcı kartın üzerinde yer alıyor.

Kutu İçeriği ve Aksesuarlar


AVerTV Cardbus Plus, pencereli bir kutu içinde satışa sunuluyor. Kutu oldukça şık ve kartın özellikleri okunaklı şekilde yazılmış. Kutunun arkasında, kartın özelliklerinin ve sistem gereksinimlerinin birer listesi mevcut. Bu listeler, aralarında Türkçe'nin de bulunduğu 6 dilde yazılmış.


Kutudan radyo anteni, TV anteni dönüştürücüsü ve A/V girişlerini kullanabilmenizi sağlayan dönüştürücü çıkıyor. Radyo anteni, yayınları temiz şekilde dinlemeniz için yeterli; elbette ki bulunduğunuz yerin de yayın kalitesi üzerinde etkisi var.

AVerTV Cardbus Plus'un uzaktan kumandası ile kartın tüm özelliklerinden yararlanabiliyorsunuz. T*****ift, kayıt, radyoya geçiş gibi sıkça başvurabileceğiniz işlemleri kolayca yapmanız mümkün.

Etiketler: , , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa







eXTReMe Tracker
TOPLIST Genç Toplist - Yeni Nesil Hit Arttırma Motoru Domain TOPlist
kurtlar vadisi barbie oyunları bak kim dans ediyor izlesene.com ismail yk murat boz msn ifadeleri you tobe ruya yorumlari burc yorumlari