Image Hosted by ImageShack.us

22 Ocak 2007 Pazartesi

buzda dans yarışma programı

Show tv, buzda yurume ozurlu biz Turkleri cok eglendirecegi varsayimiyla yeni bir yarismaya basliyor: Ünluler, pistte kayacaklar...

Yurtdisinda begeniyle izlenen ‘Buzda Dans’ Show TV’de yayinlanmaya basliyor. Pınar Altuğ’un sunacagi yarismada buz ustunde hunerini konusturacak isimler arasinda sevgilisi Yağmur Atacan da var.

Diger yarismacilar ise Asena, Okan Karacan, Tuğba Ekinci, Pinar Aylin, Zeynep Tokus, Hasan Yilmaz, Mehmet Aslan, Yildo, Alp Kirsan, Şebnem Schaeffer ve Bulent Polat. Yabanci hocalardan ders alacak unluler, her hafta sovlarini sergileyecek ve bir yarismaci programdan elenecek. 1’inci olan finalist ise 100 bin YTL’lik odule sahip olacak. Fatih Aksoy’un hazirladigi programda kiyafet tasarimini da Alinur Velidedeoglu’nun modaci sevgilisi Enci Teker yapiyor. Bu arada yarismacilar sanat muzigi ve arabesk sarkilarla da dans edecekler.

O Şimdi Asker sarkisiyla unlenen, hayatinda ilk kez buz pateni yapacak olan Tuğba Ekinci, yarisma oncesinde kalcasini sigortalatti. Şarkici “Kalcama bir sey olursa ne yaparim. Onun arkasinda ordu var” seklinde ilginc bir aciklama yapti. Ayaginda platin takili olan Asena ise “Dusersem dans hayatim biter ama heyecani sevdigim icin katildim” diye konustu. Turkucu Hasan Yilmaz’in tek derdi de dans ederken tayt giyecek olmasi.



Buzda Dans'da Olay (08.01.2007)


Buzda Dans Yarışmasında Gazeteci Ayşe Arman, Tuğba Ekinci'ye Sürekli "Poponla Gündeme Gelmekten Sıkılmıyor Musun" Diye Sorunca Kıyamet Koptu!

BUZDA DANS YARIŞMASINDA GAZETECİ Ayşe Arman, TUĞBA EKİNCİ'YE SÜREKLİ "POPONLA GÜNDEME GELMEKTEN SIKILMIYOR MUSUN" DİYE SORUNCA KIYAMET KOPTU!

Show tv'de başlayan ve ünlülerin katıldığı "buzda dans" yarışması çok renkli geçiyor. Yarışmacılardan Tuğba Ekinci dansını yaptıktan sonra jüri üyesi olan gazeteci Ayşe Arman, "hep poponla gündeme gelmekten sıkılmıyor musun?" diye sorunca sinirlenen ekinci, Ayşe Arman'a, "sizde hep Hülya Avşar'la gündeme geldiniz ama " dedi. Araya giren diger jüri üyesi Sema Çelebi de Tuğba Ekinci'yi bu sözleri üzerine ayipladi.

Buzda Dans'ta popo kavgası!

SHOW TV, 2007’ye muhteşem bir yarışmayla ‘merhaba’ dedi. Ünlü isimlerin yarıştığı Buzda Dans, önceki gün ilk kez canlı yayınla seyirci karşısına çıktı. Sunuculuğunu Behzat Uygur ile Gamze Özçelik’in yaptığı yarışmaya jüriye karşı poposunu sallayan Tuğba Ekinci damga vurdu. Gecenin finalinde Ayşe Arman, Alinur Velidedeoğlu, Sema Çelebi, Zafer Baykal, Cenk Ertaul ve Olcayto Ahmet Tuğsuz’dan oluşan jüri en az oyu Ekinci’ye verdi. Ancak popçunun imdadına izleyici yetişti. Jüriye “Bana askerler oy atar” diyen Ekinci, SMS oylarından yüksek puan alınca elenmekten son anda kurtuldu.

YILDO’NUN GÖZYAŞLARI

Yarışmada elenen ilk isim olan Yıldo gözyaşlarını tutamadı. İlk bölümün birincisi ise Zeynep Tokuş oldu. Sergilediği dansla birinci olan Tokuş, ‘Beni izlemeye devam edin’ dedi.


Sen ‘sallayarak’ askerden oy al!

YarIŞmada popo dansını jüriye karşı yapan Tuğba Ekinci, Ayşe Arman’dan zılgıtı yedi. Tuğba Ekinci ve jüri arasında şu diyaloglar geçti:

A. A.: Senin popondan başka öne çıkaracağın bir şeyin yok mu?

T. E.: Sen de Hülya Avşarla gündemdesin

A.A.: Benim beynim var, onu kullanıyorum, senin gibi başka organımı değil

Diğer jüri üyesi Sema Çelebi: Sen poponu sallayarak ancak askerlerden oy alırsın. Salla da sana oy atsınlar. Ama unutma ki sanatçı sadece bir kesimin değil, herkesin sanatçısıdır.


Buzda Dans’ta sunucu değişikliği


Yeni yarışma programı Buzda Dans’ta sürpriz bir gelişme yaşandı..
Programın sunuculuğundan ayrılan Pınar Altuğ'un yerine, Gamze Özçelik getirildi. Konu ile ilgili olarak aradığımız Med Yapım'ın patronu Fatih Aksoy "Pınar ile aramızda herhangi bir sorun yok. Sadece yeni başlayacak olan bir dizi projemiz içinde yer alacağı için böyle bir karar aldık. Med Yapım olarak Pınar ile yapacak daha çok işimiz var" dedi.

Aslında güzel oyuncunun sunuculuktan ayrıldığı aylar öncesinden belliydi. Fakat yerini alabilecek bir isme karar veremeyen yapım şirketi sonunda Gamze Özçelik ile anlaşınca bunu basın ile paylaştı.

Etiketler: , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa







eXTReMe Tracker
TOPLIST Genç Toplist - Yeni Nesil Hit Arttırma Motoru Domain TOPlist
kurtlar vadisi barbie oyunları bak kim dans ediyor izlesene.com ismail yk murat boz msn ifadeleri you tobe ruya yorumlari burc yorumlari